Prive workshop voor mensen met Dupuytren en hun partner.

speksteenhand

Het afgelopen jaar heb ik bij veel mensen gezien dat dupuytren vermindert, er meer bewegingsvrijheid komt in de hand, met behulp van voetreflex.

Om meer mensen in Nederland de mogelijkheid te geven om een traject bij een voetreflextherapeut te volgen ben ik de workshop voor voetreflextherapeuten gaan geven bij Total Health zodat meerdere therapeuten het protocol kunnen toepassen.

1 juni 2016 is de volgende workshop te Breda. Zie ook website van Total Health, workshop

Steeds vaker krijg ik ook vragen of deze workshop geschikt is voor mensen met Dupuytren en hun partner. Eigenlijk vind ik dat een heel goed idee. Het is natuurlijk heel plezierig als de voetreflex vaker toegepast kan worden.  En vaak merk je dat de dupuytren door verschillende oorzaken na verloop van tijd toch weer wat strakker en dikker wordt. Het is dan natuurlijk heel prettig als iemand in de buurt dan weer even een aantal massages kan toepassen.  Op die manier heb je samen grip op de Dupuytren. En kunnen operaties hopelijk zo lang mogelijk uitgesteld of afgesteld worden.

Een Mini-workshop zoals hier beschreven  kost € 400,- ;

Week 1           1 maal kennismaking voetreflexbehandeling 1.5 uur

Week 2           1 maal behandeling met informatie over de behandeling van 1,5 uur

Week 4           1 maal behandeling en behandelen van eigen ervaringen van 1,5 uur

Week 7            1 maal Opfris afspraak van 1,5 uur

In de weken tussen de afspraken door is het de bedoeling dat er flink geoefend wordt. Dat geeft het meest effect en dan kan op basis van eigen ervaringen ook meer invulling aan week 4  en 7 gegeven worden. Via mail, Messenger en Whats’app kunnen alle vragen tussendoor gesteld worden.

Voor meer informatie;

Info@voetgesprek.nl

Met vriendelijke groeten,

Linda van Borssum